masazne fotelje i robot usisivac

BRALCOM

Kosančić Ivana 12
21000 novi sad
Vojvodina - Srbija
+381 62 281 399
+381 62 452 801
wislavsky@neobee.net

PITANJA 0 USISIVACU

No comments found.

Pet u jednom: usisava, četka, briše, UV sterilizira, raspršuje miris                                                                                                                         

...praktično je stvoren, da svakodnevnu obavezu uradi umesto vas kada ste ko kuće i kada to niste.


 Šta čini njegovu celinu:

Digitalni prikaz funkcija i naredbi

Na samome robotu nalazi se LED prikazivač funkcija, koji omogućava transparentan prikaz metoda čišćenja.

Stanje UV dezinfektora, vreme čišćenja, greške, stanje uprljanosti samih filtera i kontejnera (kutije za prašinu), kao i stanje baterje.

 Daljinski upravljač

Sa daljinskim upravljačem robot je još više praktičan. Prihvata sve naredbe daljinskim putem i ne zavisi samo o ogradjenim funkcijama,         a još veća prednost je da može putem daljinskog, kao i rućnim putem dati  se naredba pritiskom na dugme LEVO-DESNO, kao i NAPRED-NAZAD i samo ga voditi po prostoru za čišćenje.

 Stanica za punjenje

Stanica predstavlja stalno mesto gde robot odmara, ili se puni. Kada dodje vreme koje ste odredili za usisavanje, robot se sam „odklopi“od stanice punjenja i počinje sa čišćenjem. To radi vremenski dugo, da ima kapacitet baterje 15%, tada sam potraži stanicu punjenja, samostalno se namesti za  punjenje.

 Četka i četkica za ćoškove

„Robot Galaxy“ opremljen je efikasnom rotacionom četkom i četkicom sa strane. Rotacijona četka sakuplja veće i manje smeće i prašinu sa glatkih površina, kao i tepiha, koje motor usisa kroz ulaz na doljnjoj strani, dok četkica služi da pomete uglove i rubove zidova i drugih predmeta funkcije.

 Senzori(svetlosni)

Oni se nalaze na dnu prednje strane usisivača i sprečavaju pad usisivača sa stepenica, Ili preko ruba a to znači, da Vam usisivač očisti i više ležećih mesta, kao što su visoke police, ormari...

 Dezinfekcija

Jedan je od retkih robot usisivača, gde je ugradjena UV lampa koja odašilje ultra ljubičastu svetlost, koja uništava bakterije i dezinfikuje tlo.

 POSUDA ZA PRIKUPLJANJE SMEĆA 1L

Svo smeće i prašinu, usisivač Robot sakuplja u litarski kontejner. Nalazi se u unutrašnjosti u stražnjem delu usisivača, to je jedino mesto, gde se sakuplja sva nečistoća, zato usisivač ne treba papirnatu vrećicu. Unutar samoga kontejnera, nalaze se filteri, u kojima ostaje usisana mikro prašina. Sakupljač smeća i filtere, treba u više navrata proveriti i prazniti, jer tako omogućavate maksimalni rad usisivača.

 PROSTOR ZA MIRISE

U robot možete namestiti mirisni filter i u toku usisavanja u prostor će se širiti ugodan miris, koji ćete sami odabrati.

 KRPA ZA BRISANJE

Priloženu krpu od mikro vlakna lagano navlažiti, namestiti je na odgovarajući donji deo robota i taj će tokom usisavanja svakodnevno sa poda obrisati i mikro prašinu, koja se neće moći podizati u prostoru i po biljkama, kao ni po policama i ormanima.

 ...VIRTUALNI ZID

Dodatak je robota. Pomoću IR signala stvara zamišljeni zid i tako robotu sprečava kretanje po većoj površini kretanja. Na taj način postižemo,da obradi samo prostor koji želite počistiti.

 Dimenzije: širina 35 cm, visina: 8,5 cm                          
Težina: 3.5 kg
Brzina: 23 cm/sekundi
Vreme punjenja: 5 sati
Vreme rada: 50-70 min
Zvučna snaga: 65 dB
Napon: 24V - 1A
Nominalna snaga: 45 W